homekantorenonze dienstenjongereninteressante weetjesdocumentendownloadcontact
<b>PARTICULIEREN</b>
> Auto
> Brand
> Hypothecaire leningen
> Sparen
> Familial
> Reisbijstand
> Overlijdensverzekering
> Fiscaal Sparen
<b>ZELFSTANDIGEN</b>
> auto
> brand
> Groepsverzekering
> Vervangingsinkomen
> Pensioen
<b> Partners</b>
<b>ACTIES</b>
Tijdelijke actie
kunst in de spotlight
VERZEKERING VOOR PARTICULIEREN

Hospitalisatieverzekering

Eén op drie gezinnen heeft jaarlijks te maken met een ziekenhuisopname. En zo’n opname is niet goedkoop. Een deel van de kosten moet u immers zelf betalen: het remgeld, de honoraria en de extra kosten, uw vervoer van en naar het ziekenhuis, de verblijfskosten om bij uw kind te overnachten, enz.

Dankzij een goede hospitalisatieverzekering hoeft u het hoofd niet langer te breken over de financiële gevolgen van een hospitalisatie.

De basiswaarborg 'hospitalisatie' is wereldwijd geldig en biedt een onbeperkte terugbetaling aanvullend op de wettelijke ziekteverzekering. U hebt de keuze waar, door wie en in welke kamer u behandeld wenst te worden. Nog sterker is de levenslange waarborg. De maatschappij kan de polis niet eenzijdig stopzetten na een schadegeval.

Daarnaast heeft u nog de mogelijkheid om uw basiswaarborg ‘hospitalisatie’ uit te breiden met o.a. volgende waarborgen:

- pre/post: de verzekering garandeert u een terugbetaling van de kosten van de ambulante verzorging verbonden aan een ziekenhuisopname gedurende een bepaalde periode vóór en na de hospitalisatie

- zware ziekten: de verzorging verbonden aan een zware ziekte kan hoog oplopen. Daarom vergoedt uw hospitalisatieverzekering de ambulante verzorging die rechtstreeks verband houdt met een aantal zware ziekten, waaronder kanker, leukemie, diabetes, MS,… Bij deze ziekten is geen hospitalisatie vereist om tussenkomst te verkrijgen.

VERZEKERINGEN
PARTICULIEREN
> Auto
> Brand
> Hospitalisatie
> Hypothecaire leningen
> Sparen
> Familiale verzekering
> Reisbijstand
> Overlijdensverzekering
> Fiscaal sparen
ZELFSTANDIGEN - KMO
> Auto
> Brand
> Groepsverzekering
> Vervangingsinkomen
> Pensioen

ACTIES
ART @ THE OFFICE
HOME
KANTOREN
ONZE DIENSTEN
JONGEREN
INTERESSANTE WEETJES
DOCUMENTENDOWNLOAD
CONTACT
Mercatorstraat 102 - B-9100 Sint-Niklaas - Tel 03 400 73 41 - Fax 03 400 73 42 - luc.van_geertsom@pv.be - Bas.VanGeertsom@pv.be